hits

Bergen med leiebilNorge er stort og langstrakt, og det er nesten ikke å komme unna at du må oppleve landet vårt med bil. I år tok vi faktisk sommerferien i eget land og tok en biltur.

Jeg har kommet meg til Bergen og etter å ha sett akvariet, bryggen, fisketorget og fløyen vil jeg ut og oppleve området rundt Byen og distriktet. Leiebilen har jeg leid fra EasyTerra i sentrum av byen.

Jeg vil ut å se den fantastiske naturen, de vakre fjordene. Bergen er det perfekte utgangspunktet for både Sogne- og Hardanger- fjorden.


 

Og velger du å kjøre mot Hardanger er ikke bilturen veldig lang inn til Rosendal heller. Her finner du Norges eneste Baroni. Det lille slottet ligger der blant høye fjell. Et besøk her på oppleves og om du ønsker kan du ta en overnatting i området. Den flotte parken og ikke minst rosehagen er et skue når blomstene står i full blomst.

Ikke så langt fra Rosendal finner du også Trolltunga, kjør igjennom odda tunnelen og så har du en flott hel dag i fjellet. Trolltunga ligger ca. 3 timer fra Bergen så kjører du direkte må du passe på å starte tidlig. Da selve turen opp til tunga tar mellom 8-10 timer T/R. Gevinsten for å ta turen er stor. Her kan du nyte spektakulære landskaper og masse frisk fjell luft. Nå på høsten slipper du også de helt store turistmassene som vi har opplevd de siste årene.

Neste gang jeg igjen besøker Bergen skal jeg igjen leie meg en bil via EasyTerra og kombinere turen med verdens flotteste togtur. Nemlig flåbanen. Bedre enn det kan det nesten ikke bli. Men det får bli på neste besøk.

 

Innlegget er skrevet i samarbeid med EasyTerra. Bilder og tekst er som alltid mine egne.

Kommentarer

Henriette Celin

23.09.2016 kl. 07:38
Herlig med bilferie i Norge, og se og oppleve nye steder. Norge har jo SÅ mye å by på :D

Annette

18.10.2016 kl. 09:45
Henriette Celin: Ja. Norge er et fantastisk land å feriere i. Jeg burde gjøre det mye oftere og se enda mer :)

Morocco Tours | Susana

21.02.2018 kl. 23:27
Detta är en drömplats att besöka. Tack för att du delade med oss ​​denna fantastiska artikel och foton.

lycklig resa
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no