Tyskland på to hjul

Hei fra solsidan Rogaland.

For et fantastisk vær vi har om dagen. Det er jo sommer i luften. Selv om jeg er potta tett av bjørkepollen så MÅ jeg ut å lufte meg og nyte det gode været!

Elsker når blomstene står i full blomst, solen stråler varmer og ikke minst lager solskille og den gode døsen en får fra å være en hel dag ute i solen.

Jeg har nettopp kommet hjem fra en uke i Tyskland der jeg også fikk oppleve våren. En uke på to hjul i tre regioner, nedenfor legger jeg ved lenker til disse innleggene. Klikk deg gjerne inn og legg igjen en kommentar eller to om du liker det du ser ;)

 Og du, Tyskland er en fantastisk plass for sykkelferie, noe en så absolutt bør prøve en gang.

Mecklenburg-VorpommernMecklenburg-Vorpommern er området som ligger nord mot østersjøen. Her finner du flere perler av badebyer. Klikk på bilde og se hva vi gjorde i denne regionen.

ThüringenThüringen har jeg vært i tidligere, da vi var på pølsefest i en uke. Et område jeg da ble betatt av. Rullende åser og høye fjell og flotte gamle byer er stikkordet for denne regionen. Navn som Goethe, Luther og Bach er også nevnt i samme åndedrag. Mye kultur her altså og mye natur.

Sist men ikke minst en ny region som jeg ikke har opplevd før:

Lower SaxonyStikkord for denne regionen er eventyr ruten, en sykkel rute som går igjennom hele regionen viet til de mange kjente eventyrene som Brødrene Grim har gitt oss. Vi besøkte også Byen Hameln - bedre kjent som byen i historien om rottefangeren. Kjempe gøy å gå på byvandring her sammen med nettopp rottefangeren som viser oss de viktige stedene i historien og forteller eventyret for oss som har glemt det igjen! Mer om denne regionen kommer opp neste søndag.

 

Meld dere gjerne på nyhetsbrevet når dere alikevell er inne og ser på inspirerende bilder fra Tyskland, da får blir dere oppdatert på mine kommende reiser til Polen og Italia ♥ 

 

#EnjoyGermanNature #lowersaxony #Hameln #tyskland #påtohjul #sykkelferie #sykkeltur #aktivferie #Germany #Travel #reisetips

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits