Morgenstund...sånn kan det gå når en glemmer å slå av alarm klokken.... opp og hopp klokken 6, det er påskefri!!

Så nå sitter jeg her med ett lett måltid Müslibar, appelsiner og en kopp med kaffen. Dagens aller første lille tur er allerede unnagjort, slik er det med hund i hus. Akkurat nå har regnet lagt seg og fjorden er ikke lenger like blankspeilet som den var for et par timer siden. Fuglene er i full gang og de første tegn til at vi deler plassen med andre begynner å melde seg.

Det er deilig befriende og rolig å kunne sitte og bare stirre ut og se at det langsomt blir tegn til at det kommer flere lys på i hyttene over fjorden og lyden av små skritt på bryggekanten. Ingen ting kan slå late morgener når de er så fine som slik... ikke engang gråvær og lett regn. 

 

 

#reise #påske #påskemorgen #officeview #LittErLov #Trybe #morgenstund #frokost #utsikt #sjøpåske #fjordpåske

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits