Weekend tur til Krakow


  Det begynner allerede å bli en liten stund siden jeg kom hjem fra jentetur og Krakow. Det er helt utrolig hvor fort tiden går og det er påske for mange allerede. Jeg har tre arbeidsdager igjen før jeg kan ta en lang påske helg men litt hyttetur og kos. Det gleder jeg meg til.

Har laget en liten snutt av vår kjekke jentetur til Krakow for 2 uker siden. Håper du vil ta en titt og legg gjerne igjen noen kommentarer om du har. Klikk på bildet så kommer du til min youtube kanal.

God Påske ♥ 


 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits