Krakow´s beste?

Hei som dagene går unna her i Krakow. Det er ikke akkurat vårstemning ute helt enda og trærne mangler litt grønne blader men byen er flott alikevell. Litt surt og kaldt og da hjelper det godt på å komme seg innenfor og kanskje varme seg med en drink eller to.

Noe vi nettopp gjorde igår ettermiddag etter en laang dag i saltgruvene. Du vet du har gått mye når du våkner med gangsperr i leggene!!





Scandale Royal ligger i enden av gamlebyen i gaten Florianska og ble vårt favoritt spot. Nydelig mat, fantastiske drinker og bra atmosfære en kan nesten ikke be om mer da. Satt her i flere timer før vi hastet ut i kulden igjen på nye utforskninger.





Kommer du hit må du for all del prøve ut barens best selger her sett i form at Stardust og Royal Cobbler. Begge utrolig gode. Denne menyen kunne jeg lett ah drukket meg igjennom drink for drink....



 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.com



www.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer



Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits