skisesongen er sparket i gang

#sponset 

Med vinterferier godt igang og nesten slutt kan en vel si med hånden på hjertet at skisesongen er i full gang. Selv om det snart skrives vår i kalenderen er skisesongen ennå i full gang og vil være i flere måneder til.

Jeg drømmer av og til om å ta dagsturen opp til sirdalen og ha en dag med "bortover" ski... (les langrenn), men så kommer jeg fort på at 1. Jeg eier ingen ski. 2. Jeg trives best i solen 3. Jeg er uten noen tvil aller best på afterski!

Men nå det er sagt så er det jo lov å drømme, for plutselig åpner det seg en mulighet for litt frisk luft på fjellet og med sol, varm kakao, knasende snø, en appelsin og noe god sjokolade. Det høres ikke så aller verst ut. Og når jeg ser på alle de flotte facebook delinger med glade familier i snøen så kjenner jeg litt at lysten melder seg.

Nå har outhorth kommet med sine nye websider som hjelper deg med å finne de rette langrenn skiene om du skulle trenge nye. 

Husk også at det har kommet nye oppdaterte Fjellregler nå når du er eller skal på fjellet, da er det greit å friske opp disse

  • Planlegg turen og meld fra hvor du går.
  • Tilpass turen etter evne og forhold.
  • Ta hensyn til vær- og skredvarsel!
  • Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer.
  • Ta med nødvendig utstyr for å hjelpe deg selv og andre.
  • Ta Trygge veivalg, Gjenkjenn skredfarlig terreng og usikker is.
  • Bruk kart og kompass, vit alltid hvor du er.
  • Vend i tide, det er ingen skam å snu.
  • Spar på kreftene og søk ly om nødvendig.

Ta ingen unødige sjanser, og kle deg godt. Sjekk gjerne ut Outnorth sine egne vinterkampanje sider. Her kan du gjøre et kupp og to før du tar turen ut i snøen. 

  

 

Kommentarer

personligtreneroda

26.02.2016 kl. 08:11
Ski er gøy :D

Annette

28.02.2016 kl. 09:26
personligtreneroda: Ski er kjempe gøy :) Men personlig velger jeg oftere stranden enn fjellet da den er nærmere ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits