The most beautiful carnival of them all!Venezia,

Idag skulle jeg ønske at jeg hadde vært akkurat her i dine armer - sugd inn din atmosfære, lys og historie. For igår, lørdag startet Europas mest kjente karneval nemlig karnevalet i Venezia. Eia var jeg der...

Jeg har vært så heldig å få besøke et solfylt og turistfull Venezia et par år tilbake, midt på sommeren. Det er en annerledes by uten så mye som en eneste billyd, men til gjengjeld full av mennesker (de fleste turister og til alle årstider har jeg blitt fortalt) og båter, det er båter over alt. Store, små, mellom, alt fra den vanlige jolla til de flotte luksuriøse, store cruiseskip og overalt det som kjennetegner Venezia aller mest - gondolen!

Det er noe mystisk, annerledes og eksentrisk med denne byen som flyter på vannet. Og med en eldgammel historie og fortid er nok Karnevalet i Venezia noe for seg selv. Med overdådige masker og drakter kan jeg bare ane hvilken stemning det gir denne nydelige flytende byen.

Hit vil jeg tilbake! og ja takk gjerne midt i den travle og kaotiske Karnevalstiden. Jeg vil oppleve lydene, maskene, draktene, kjolene - ALT. Fra kongens bankett til gatefestene. Fra kåringene, festene og paradene. Hvor kan jeg sette meg opp på listene??

Jeg vil alltid ha minnene og nå så mange år etter sliter jeg litt med å forklare hvor flott dette stedet er. Alt fra den litt små "gale" eksentriske hotelleieren til følelsen av å vandre gjennom de mørke små smauene og de mer folkerike gatene til den vanvittig overpriste vinen/ølen på Markusplassen. Men jeg er takknemlig for å ha fått oppleve den i sin fulle prakt. Og hvem vet hva framtiden bringer?

Noen som forresten har opplevd karnevalet selv? legg gjerne igjen noen ord....Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits