Norges beste!TripAdvisor har nylig lagt ut en ny liste over Norges 25 beste hoteller. Ved gjennomgang av denne ser jeg at jeg har mange fler hoteller å teste ut i kommende år, men kan iallefall krysse av 2. Og høytsvevende som nr. 3 kommer the Thief. Og akkurat denne plasseringen kan jeg stå bak. 

For et par år tilbake hadde jeg gleden av å tilbringe helgen på et av da Oslo´s nyeste perler, lokasjon Tjuvholmen:

Det var en mørk november helg og tjuvholmen var allerede kledd til jul. Litt lys i mørket. Vi ankom hotellet før mørket var lagt seg og ble møtt av smilende og veldig service innstillte ansatte. Interiøret slår imot meg som fyldig, mørk og innbydende. Jeg har funnet min nye stil. Mørke grå vegger mot metall - Loving it. Flere år etter kjenner jeg fremdeles den følelsen det var å legge seg ned i den myke deilige sengen. Det er noe eget med hotell senger når det er gjort ordentlig.

Og ut ifra mr. Grumpys ansiktsuttrykk her så tror jeg også han likte oppholdet! Elsker interiøret de har på The thief. Og som de sier det selv - elegant luksus! slik maskulin eleganse er alt jeg ønsker meg for mitt eget soverom når det en gang i nær framtid skal pusses opp - perfekt. Og om jeg ikke husker helt feil så sov vi utrolig godt i denne deilige sengen.Rommet vi hadde var lite men initimt og de mørke maskuline fargene gjør noe med helheten. Det oser av sexy atmosfære.

I mean - what´s not to like. Etter jeg fikk oppleve the thief har det i ettertid kommet en takterasse som åpner på våren der de har eventer og den vil jeg så absolutt teste ut en gang for å ikke snakke om spa avdelingen. Den kom også etter at vi besøkte hotellet.

Bedre plassering skal du lete lenge etter og jeg er så absolutt enig i Tripadvisor´s 3 valg på listen - The Thief!Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits