Vinterwonderland

God tirsdag,

Her har snøen lavet ned og det er rimelig hvit rundt om i hele Rogaland. Det ble rene julestemningen hjem fra jobb igår med store hvite flak som sakte dalte ned.

Har hatt en deilig langhelg da jeg avspaserte fredag, og gjett om det var fantastisk. Det gjorde godt for både kropp og sjel og mandagsmorgen var faktisk ikke så ille å stå opp til.

Har lagt ved et knippe bilder fra helgen, fredags ettermiddag ble tilbrakt i Stavangers gate og lørdag kafebesøk og tur med solnedgang. Lørdag sto jeg til og med opp i tide til soloppgang... DET er lenge siden jeg har sett!Får håpe godværet holder seg noen dager til. Blir så mye bedre til sinns og det er så mye bedre å ta seg ut en tur når det er fint vært kulde eller ei.. Den kan jeg stå i så lenge solen skinner.

Håper dere alle får en fortsatt god uke, jeg planlegger iallefall å ha en.

Kommentarer

Iselin Renée

19.01.2016 kl. 17:27
Kjempe fine bilder :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits