Siste fridag før hverdagen hentes inn

Riktig godt nytt år. ♥

Vi er vell tilbake i Norge igjen etter en flott feiring i Sverige. Nå står hverdagen på dørene igjen dessverre. Det har vært deilig med et par korte uker og lange frihelger. Det braker allerede igang med nattåpent imorgen, ombygging og fulle arbeidstimer. Nå er det slutt på småspising, julegodter og alt for mye god mat. 

Back to reality.

Til tross for kulden som har slått til her på sør-vestlandet tok vi på oss varme klær, ullundertøy og kom oss ut i god været. Vi er utrolig heldige med flotte turområdet i umiddelbar nærhet og idag tok vi ut til kulturstien ved Øksnevad videregående skole. Lite viste jeg at jeg måtte se passe på for troll!en frisk luftetur i øksnavadskogen var akkurat det vi trengte i blesten. Det gjør alltid godt med litt god frisk luft.Interessant med noen høydepunkter som skiller seg ut langs stien.....Ja ikke denne karen her da... han hører til hjemme hos meg. 

Er du klar for nytt år, nye muligheter, nye minner og ikke minst hverdagen igjen etter jul og nyttår? Bring it on... jeg er klar.

Kommentarer

Iselin Renée

04.01.2016 kl. 12:20
Kjempe fine bilder :)

Annette

04.01.2016 kl. 18:49
Iselin Renée: Tusen takk Iselin, så kjekt å høre
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits