Nytt år, nye muligheter

Et tåkebelagt landskap ligger foran oss. Avslutningen av årets siste dag ble kanskje ikke helt slik vi hadde tenkt oss. Vi har lagt året 2015 med alle sine opp og nedturer bak oss. Avsluttet i stil med 5 retters middag og Champagne og er nå klare for å ta fatt på et helt nytt år. Nytt år med nye muligheter.Ankomsten til The Lodge var fantastisk. Solen strålte og det enste som manglet var et lite dryss av snø for å gjøre det helt perfekt. Vi ble tatt godt imot og jeg kjenner at god følesen kommer snikende tilbake ganske så kjapt. A home away from home. 

The Logde pyntet til jul er et vakkert skue. og vi ser langt ut over åkrene ned mot Lund, krysser fingrene for at synet skulle vare ut natten men dessverre ble vi innhentet av regn og tåke, som la en liten demper på nyttårsfølesen.Vi blir tatt imot av afternoon te og livemusikk i loungen. Hotellet er fullbooket og det er fullt av andre par fra både Sverige og Danmark. Så langt jeg kan se er vi det eneste paret fra Norge iår. Kaffe, te og tapas inntas i lett jazzy musikk. Vi blir sittende i flere timer å bare nyte, nyte av musikken, maten og atmosfæren.Middagen står klar til 1930 men først en tur i spa for å varme oss opp og løsne opp noen stive muskler. En flott måte å bygge seg opp til kvelden.

Champagne og appertiffer ringes inn kl. 1830 før vi tilslutt nyter av vår lokale 5 retters i symfoni av en god italiensk årgang. På slaget 12 et det skål i bobler og et par raketter fyres opp. Synd med det været gitt. Jeg som hadde håpet på utsyn av byens raketter. Det blir lite av det men vi hører at det smeller i nærheten selv om vi ikke kan se det.

Natten avsluttes med et god nyttårs kyss, bobler og godt selskap. Før det plutselig er ny dag og hjemturen tilbake til hverdagen igjen. Nytt år med nye muligheter. Muligheter vi står ansvarlige for selv. Et år med forhåpentlig masse flotte eventyr, smil og latter.

 

Kommentarer

Iselin Renée

08.01.2016 kl. 09:43
Så mange fine bilder :)

Annette

10.01.2016 kl. 14:28
Iselin Renée: Takk Iselin. Kjekt at du liker bildene mine
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits