Ålborg i vinter drakt.


#sponsetJeg har skrevet om Ålborg før. Ålborg er er av mine mange favoritter når det kommer til de danske byer. Og Ålborg i vinterdrakt er intet unntak. 

Denne gang hadde vi gleden av å få en overnatting slik at vi kunne gå gatelangs og oppleve byen og dens jule-atmosfære. Med stormen Synne på trappene ble det en litt våt affære men pytt, en vestlendingen tåler da litt regn.Vi ankommer byen første søndag i advent på hotell First står det et enslig kubbelys å lyser mot oss når vi kommer for å sette fra oss bagasjen før det bærer ut i regnet igjen og Ålborg´s mange koselige gater. Hovedmålet er julemarkedet på Gammeltorv.Pariserhjul, små tre boder og ikke minst julenissen selv (eller Julemanden som de sier i Danmark) venter oss i det über koselige julemarkedet. Lite og fullt av julelys, duften av gløgg, julekaker, julegran og vinter ligger i luften. Det er umulig å ikke komme i julestemning her.

Julemarkedet holder åpent fram til 23 Desember så skal du innom Ålborg må du så absolutt ta turen innom Gammeltorv for litt nostalgisk god gammel julestemning.Vi avsluttet kvelden på bryggeri omvisning hos Søgaards bryghus, her får vi også deilig middag servert. Bryggerihuset byr på både gastronomi og gammel pub, alt i ett og under julen serverer de selvsagt eget julebrygg. Vi fikk anledning til å smake planken med årets jule øl. Her får du også kjøpt passet Aalborg beerwalk. 1 glass, 6 pubber og 6 flotte danske øl - hei skål. Og det beste av alt alt dette for kun kr. 100. Neste gang jeg er i byen skal jeg så absolutt teste ut dette.

Synne kommer stadig nærmere. Plutselig er det opphold og vi haster hjem til First Hotell der en deilig seng venter. 

 Turen er i samarbeid med Stena LIne, Sembo og Nordic Travel Bloggers, Innhold og bilder er som vanlig mine egne helt og holdent.

 


#SantaLineXmasTrip #NordicTB #travel #reise #reiseblogg #julestemning #juletur #christmas #livsstil #livsstilsblogg #blogg #reisetips #julemarkedålborg #ålborg #aalborg #visitaalborg

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits