Jakten på julestemning.Julen er uten tvil en av mine favoritt høytider og jeg har jul fra oktober til januar på jobb. Selv om det blir mye stress er det så utrolig gøy å pakke opp alle de flotte fine tingene og høre på julemusikk. Spesielt før åpningstid da vi kjører musikken på full guffe og spiser pepperkaker til morgenkaffen. I år har jeg igjen overskudd til å nyte av den flotte tiden.

Det har nok alltid vært den tiden da jeg har kost meg som mest. Husker godt som liten jente (ok - tenåring) da julesokken hang på døren julaften og Donald duck med vennene og ikke minst askepott. Må ha med meg askepott nå også men det holder med at den er i bakgrunnen (properko, properko) det blir liksom ikke jul uten.

Nå i de senere år har det også blitt en tradisjon å besøke de ulike julemarkedene rundt om i distriktene.Vi har det store julemarkedet i Egersund i tysk stil og nå til helgen har gamle stavanger sitt eget julemarked. Da senker jeg skuldrene og tar inn julefølesen. Drømmen hadde vært å få besøke et av Tyskland store julemarked, men tenk til lørdag tar jeg til Danmark for å søke etter jule stemningen. Og det er alltid deilig å være Norsk i Danmark.

I samarbeid med NordicTB og Stena Line skal jeg, Norske Reiseblogger Discovering the planet og Resfredag på en rundreise i Jylland å få besøke ulike markeder. Se hva Stena line har skrevet om det her. Å jippi som jeg gleder meg. Da lar jeg jobb være jobb, på med varme sko og parkas, lue og vanter i reisevesken. Her skal det nytes, smakes og ikke minst oppleves. Å det er jo genialt, kanskje jeg til og med kan ta juleshoppingen om bord så slipper jeg mas senere i desember.

Turen går til Sæbygård slott, Borglum Kloster, Aalborg og Aarhus før vi avslutter mandag ettermiddag i Fredrikshavn. Turen går med Stena line som for julen har endret navn på alle sine båter til Santa line.

Følg oss alle på ferden både via bloggen og sosiale medier.

 

 


Turen er i samarbeid med Nordic Travel Bloggers, Stena Line og Sembo. Bilder og tekst er som vanlig mine egne.

#sponset #SantaLineXmasTrip #julemarket #Ålborg #Aalborg #Århus #jul2015 #julestemning #reise #reisetips #Aarhus #visitdenmark #julecruise

Kommentarer

annebe

26.11.2015 kl. 18:32
Her var det mye fin julestemning...har pynta bittelitt så er litt jul her med røde lys :)) Jula er koselig synes jeg også :)) Fin førjulstid til deg :))

Annette

29.11.2015 kl. 21:52
annebe: julen er en kjekk tid, uten tvil. Deilig med litt lys i den mørke tiden. Pynten får vente litt til hos meg men elsker å gå på julemarked og få opp stemningen :) en riktig flott førjul til deg også
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits