Berlin on bike

#sponset

Det ligger fire varmende Curry Wurst måltider i magen på meg for øyeblikket. Og det kjennes. Du bør ikke spise Curry Wurst på ferie eller ømtåelig mage, i allefall ikke hot. Det er en spicy liten ting. Curry Wurst er Berliners svar på fast food. Du finner en sjappe rundt hvert et hjørne og det er som regel alltid kø. Med eller uten skinn det er helt opp til deg.Til og med Veganske pølser får du her... og vet du de smaker like godt. Hadde ingen fortalt meg at de var veganske hadde jeg trodd det var riktige Wurst. Bratwürst med og uten skall (foretrekker selv de med) overtrukket i en Curry krydret tomatsaus er tingen i Berling! Og som jeg lærte på Currywürst museet, Eating Curry makes you healthy and happy. Ikke rart så mange Berlinere foretrekker currywurst over hamburger da.

Berlin har blitt trålet fra øst til vest og det på 15+ kilometer sykkeltur på ca. 3 timer. Og skal du oppleve Berlin som den bør, er dette så absolutt måten å gjøre det på. Jeg vet at jeg tidligere har sagt at jeg er stor fan av hop on - hop off bussen (den finnes også her), men nå er jeg ny storfan av sykkel opplevelser.

Jeg har sett nesten alle store serverdigheter og i tillegg så mange små som en ikke får med seg via buss eller ved å ta banen. BerlinOnBike er den ultimate opplevelse for å oppleve byen. Og det ga så absolutt mersmak. Jeg vil se mer....

Vår guide Sacha syklet oss gjennom mange kule og hippe nye områder som Kreuzberg og Multikulturelle Neukölln. Vår tur var spesialtilpasset med 3 Curry Würst stopp. Å se Berlin i sin høstdrakt var friskt og flott.


Skulle gjerne hatt litt mer tid her og gjerne i litt varmere omgivelser. Kjenner at Berlin er så absolutt en by jeg vil bli bedre kjent med. Hvorfor i all verden har jeg ikke klart å komme meg hit før, til tross for utallige forespørsler? It´s beyond me. 

Imorgen bærer turen videre sørover mot Erfurt, mot nye pølse smakinger og et stor løk-marked i Weimar. Stay tuned.

 

 

 

Turen er i samarbeid med German National Tourist Office, Best Western Hotels, DBBahn og Nordic Travel Bloggers,Tekst og bilder er helt og holdent mine egne. 

 

#blogg #reiseblogg #reise #visitgermany #tyskland #joingermantradition #WurstAdventure #berlinonbike #visit_berlin #berlintravel #DBBahn

Kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

11.10.2015 kl. 22:28
Så herlig :) alltid hatt lyst å dra dit!

Annette

11.10.2015 kl. 22:29
Sofie Caroline Nilsen: .. og jeg vil tilbake. Kan så absolutt anbefales men nå begynner det å bli litt småkalt så pakk varme klær :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits