Klar for nye eventyr

oi dette var fryktelig tidlig på en lørdags morgen...Rise and shine klokken 0500 idag for å nå over alt før det bar avsted til flyplassen med morgenflyet til Oslo. Så nå sitter jeg her på Gardermoen og har nettopp fått i meg litt frokost. Alle helter må ha litt frokost før dagen starter. Og kanskje et par sterke kopper med kaffe for å våkne opp!

Det er omtrent en time til DY1102 går mot Berlin. En by og et land jeg forøvrig har sett lite av. Så dette blir kjempe spennende. Let the #WurstAdventure begin. Har dere husket å gå inn på Wurstadventure´s nettsider? Eventyret startet allerede på mandag for 4 andre norske bloggere. Sjekk innom og se hva gøy de har fått oppleve og ikke minst smake.

Mye spennende steder i vente og jeg lurer litt på hva som kan vente rundt neste sving. Har nesten litt feriemage.... hehehe... Lurer på om det kan bli noen av denne sorten i Tyskland og? 

Jeg skal prøve å få oppdatert daglig, iallefall så ofte som mulig her inne så sjekk gjerne innom for hva vi har gjort og hvor vi befinner oss. Husk å sjekke Facebook, twitter og Instagram for flere bilder under uken som kommer. 

 

#WurstAdventure #joingermantradtion #reise#reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilsblogg #tyskland #pølser #mattur #mattradisjoner #tradisjonen #humor

Kommentarer

Veronica S

10.10.2015 kl. 09:45
Så kjekt da, kos deg kjempemasse

Annette

11.10.2015 kl. 00:05
Veronica S: Tusen takk. Det skal vi så absolutt gjøre. Ser fram til å oppleve mye av Tyskland denne kommende uken. Håper du stopper innom og ser på :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits