Riga love

Sitter her noe sliten i hodet fra gårsdagens rangling. Riga be gentile to me....

Du kan vell si at vi tok Riga med storm allerede første kveld og fortsatte godt videre. Helt om dagen og helt helt om kvelden!

Det ble en shot og to utover kvelden inne på det som ble turens stamsted. God musikk og god stemning på Rock Cafe.

Ikke viste jeg at Riga var så glad i rock. For å nevne noen, Rocabilly, Ribs and Rock og mange mange fler. Gamlebyen i Riga kryr over av barer og pubber. Mange med en eller annen form for Rock i seg. Og rock kan jo være så meget. Hos RockCafe får du 70, 80 og 90 talls rock. Musikk for flere generasjoner men alikevell en trapp opp får du dansegolv og svingbar musikk. Og med litt sprikende alder på reisegruppen er det bra å kunne komme på en kompromi - musikk for alle er en god plass å starte.

neste venter byvandring i gamlebyen, på med gode joggesko. Nå skal byen tråles og oppleves. 

 

#blogg #reise #reiseblogg #baltic #riga #latvia #@visitlatvia @visitriga #livsstil #livsstilsblogg #byferie #høstferie #jentetur #reisetips(@Rokkafejnica)

Kommentarer

Maya Izabella

11.10.2015 kl. 16:00
så misunnelig på deg nå. Riga er mitt andre hjem, med at mannen min kommer derfra, savner riga masse! Kos deg i gamlebyen!

Annette

11.10.2015 kl. 17:37
Maya Izabella: Tusen takk. Er tilbake og på ny tur allerede.... men jeg likte meg kjempe mye i Gamlebyen. Sjarmerende by <3
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits