Høstferie i siste liten?

Noen av dere er kanskje allerede godt inne i høstferien?, vi som hører til den sør-vestlige delen gjør oss klar til neste ukes høstferie. Fremdeles indian summer på sør og øst landet hører jeg og det er ikke ille når en tenker at vi faktisk skriver 1. oktober i kalenderen idag! Kun 3 måneder igjen av året gitt.

Kan faktisk ikke huske sist gang jeg faktisk tok meg fri/ferie i høstferien men i år bærer det sydover til Riga, woop. Avreise imorgen tidlig. Og bursdagsbarnet har endelig fått vite at hun blir hentet kl. 0700 imorgen. Får håpe hun roer seg med det.. 

Jeg starter like så godt med halvdag idag så for meg blir det en langhelg. Deilig. 

Riga er både nytt land og ny by for meg så det blir dobbelt så spennende. Så da sier det seg selv at for meg blir min høstferie en storbyferie. Ellers finnes det mange andre gode muligheter også i eget land, Hva med en fjelltur og oppdagelse av eget land? Og har du ikke hele uken til rådighet kan du også ta en dags eller helg tur på fjellet. Det begynner å få så utrolig flotte farger nå. Jeg tok turen opp til Prekestolen for et par år siden og kan absolutt anbefale dette, les mer om det HER eller kanskje en tur på fjellet eller for oss øyene som ligger rett utenfor Stavanger, som HER.Mange andre tar igjen turen over til nabolandet vårt og satser på en ferie i skjærgården. Det fikk jeg oppleve senest i forrige uke.

Det finnes så utrolig mange flotte valgmuligheter og en bør så absolutt ikke glemme å være turist i egen by. Det kan være litt av en oppdagelse alene.

Nå venter klesvask og pakking av koffert før jeg er klar for et par dager med gode venninner. Super klar. 

 

#høst #høst2015 #høstferie #ferietips #fjelltur #byferie #blogg #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #fjellferie #utpåtur #side2

Kommentarer

lisarorvik

01.10.2015 kl. 08:13
Kjempefine bilder, ha en god dag :)

Sofie Caroline Nilsen

01.10.2015 kl. 09:45
wow, så fine bilder :)

Annette

01.10.2015 kl. 13:26
lisarorvik: Tusen takk, i like så. Så hyggelig å høre

Annette

01.10.2015 kl. 13:27
Sofie Caroline Nilsen: Takk, hyggelig å høre
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits