Svenske skjærgårds drømmer....

ca 3 mil sør for Strømstad ute ved kysten finner du Tanumstrand en liten perle langs den svenske skjærgården. Hadde været bare vært litt bedre (med det mindre regn og vind) og en litt annen setting kunne jeg lett ha senket skuldrene og nytt roen her.

Vi var alikevell heldige med noen solgløtt før vi reiste hjem igjen og fikk tid til litt grensehandel...En liten fugl hvisket meg i øret at dette var plassen Camilla Läckberg kommer for å skrive bøkene sine. Om det stemmer vet jeg ikke. Ingen Camilla Läckberg dukket opp i løpet av disse dagene her. Kanskje ikke så rart i og med at det krydde av 400´ish nille folk. Madness!

Litt skiftene vær og sur vind men etter regn kommer sol og en fantastisk solnedgang...


Piratfest og galla var tema igjennom dagene. Borte bra men hjemme er alltid best. Selv om det er få dager, er de intense. Mye faglig påfyll og mye sosialisering. 

  

 

#blogg #reise #reiseblogg #sverige @visitsweden #livsstil #livsstilsblogg #skjærgårdsferie #kystferie #tanumstrand

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits