Blue blue sky

God mandags morgen.

Fikk du med deg Emmy inatt? Neida ikke jeg heller. Men noen av de kjolene der skulle jeg gjerne hatt kloa i. Spesielt nå når det nærmer seg møtetid med jobb og Galla står på agendaen?!? Jeg har da ingen galla kjoler i skapet mitt, What to do? noen tips? (det er i slike øyebllikk du ønsker du var toppblogger med valget fra øverste hylle - som om noen der ute vil sponse meg med en fab. kjole til fredag.... Ja takk, hehe)

Jeg har en uskikkelig Valp som har holdt meg oppe hele natten ( det føles iallefall slikt) Og noe trøtt itryne idag ser jeg at det kommer til å bli en lang dag på jobb idag. Nå ligger han rolig i korgen sin og ser ut til å sove søtt... men han kan være litt av et bøllefrø.

Vi tok oss en tur ut i helgen Bølla og Jeg. Ble dyvåte i regnet på lørdag og søndag koste vi oss i solen ute ved havet. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er heldig som har noen av Norges flotteste turområder kort reisetid utenfor mitt eget stuevindu. Her kommer et lite bilde bonanza fra helgen:

Høsten har ikke riktig tatt tak i naturen enda og takk og lov for det. Det er fremdeles veldig grønt og flott. Men før vi aner det snur det nok. Ser at fjellet bader i vakre høst farger disse dagene.

 

 

  

 

#blogg #livsstilsblogg #livsstil #reise #reiseblogg #jæren_i_bilder #Jæren #reisetips #chihuahua #hundeblogg #hund #emmy #mote

Kommentarer

Malbia

21.09.2015 kl. 07:53
Fine bilder og søt hund😍

Ha en fin mandag!

-Malin

Annette

21.09.2015 kl. 18:26
Malbia: Takk :). Sjønneste ikke sant ;). Ha en flott fortsatt mandag og god uke

Sille - personlig trener

22.09.2015 kl. 13:07
Så flotte bilder :D det er så deilig å kunne bevege seg utendørs!

Annette

22.09.2015 kl. 17:11
Sille: Tusen takk Sille :) ja det er spesielt deilig på en så flott dag som dette var. Kjempe herlig. Og så er vi så heldige med mye flott natur her i Norge da ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits