Høsten i anmarsj

God morgen Torsdag (hvor ble de andre dagene av) og god morgen høst.


flott høst på Jæren, spesielt på dager som gårsdagen. Strålende sol fra skyfri himmel! aaah Me like. Akkurat slik jeg best liker høsten.
 

Idag er det øse pøse vær igjen etter en flott dag igår. Snart opp og hopp og ny dag på jobb og jammen dukker ikke helgen også opp om få timer.

Vi er allerede over halvveis i September (skrekk og gru - for jeg aner virkelig ikke hvor disse dagene flyr) og det er ikke lenge til en ny runde med reising som jeg gleder meg til.Først ut, allerede neste uke er Sverige med jobben, så blir det en tur til Riga med gode venner på kos og spa. Der har jeg aldri vært før så om du har tips til hva en bør gjøre i Riga tar jeg mer enn gjerne imot dette. Og om en liten måned setter jeg nesen mot en ukes tur i Tyskland.

Glede ♥ Kjekk høst i vente. 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilsblogg #reise #reiseblogg #vær #foto #jæren #selehavn #natur #høst

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits