En helg i 60 tallets tegn

Goooood Mandag ♥Fy søren for en uke det har vært. Det har gått rimelig i ett og uken har bare flydd unna og nå er det jammen ny mandag. Heldigvis litt roligere uke foran meg.

For et par måneder siden sa jeg ja til å hjelpe ut med litt koring... eller jeg sa ja til å være med å se om det kunne være noe. Tre øvinger senere var jeg plutselig med på konsert!! I riktig 60 talls ånd. Her er det høy hårføring og kule solbriller som gjelder.

Bore samfunnshus´s husband - hehe det er oss det. Og for å holde liv i vårt lokale samfunnshus (som de fleste av oss i bandet har ett eller annet forhold til) trådde vi til med dugnad og ble med på storbands aften til 200 festkledde og glade gjester i ekte venners venners fest.

For en kveld, for et publikum og for et band. Jeg er utrolig takknemlig for å få lov til å få være med på dette. Dette var dritgøy!!

Det gikk i blues brother, Aretha Franklin og Pulp fiction 5 timer til ende.

A job well done. Tok to turen innom (det vil si var en av de heldige 200 som fikk tak i billett) håper jeg du koste deg like mye som vi gjorde. 

 

 

#høst #blogg #høst2015 #bigbandbonanza #boresamfunnshus #livsstil #livsstilsblogg #musikk #storband #fest

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits