høst vibe

åååh, var så sikker på at det var frost ute når jeg sto opp for ikke så mange timer siden. For fytti i natt har det vært kaldt. (kan det være fordi både dør og vindu har vært åpne tro). Men det kjenner så absolutt at det snur mot høsten. Både i friskheten i luften og lukten i seg selv. Det er liksom en egen lukt av høst.Og jeg må nok kanskje si at jeg liker det litt, men bare litt - for jeg er tross alt en vår/sommer jente alt i alt. Det er her jeg trives best. Rundt 15+ og oppover.

Men høsten har så absolutt en skjønnhet over seg. De flotteste sol oppgangene og når været er så flott som dette blir høsten eventyrlig vakker med trærne som sakte skifter farger til varme dype jordfarger og igjen lukten av jord og høst. Høsten er kosetid. Lystid og litt egentid.

Ha en super lille lørdag, nå venter jobb ♥ 

 

 

#høst #høst2015 #blogg #livsstil #livsstilsblogg #lystid #egentid #farger

Kommentarer

Navn

09.09.2015 kl. 09:02
Høsten er fantastisk:) så vakkert det er ute i naturen nå, er det for meg umulig å ikke se skjønnheten høsten bærer med seg;) ha en god dag!

Annette

10.09.2015 kl. 06:48
Navn: Takk en god dag til deg også. Høsten er utvilsomt vakker og spesielt nå som vi har slike flotte dager
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits