NuArt Stavanger

Mandagen er allerede her og wow denne uken kommer til å bli travel...

Men før vi går innpå hva ukens gjøremål er og blir så går jeg heller tilbake til helgen og alt det kjekke jeg har rukket å gjøre.

Tok turen inn til Stavanger i solskinnet på lørdag for å søke opp gatekunsten. Denne helgen har det nemlig vært Nuart-festival i byen! Og jeg synes det er noe rått men vakkert over seg med all gatekunsten. Den blir ikke lenger sett på som søppel og hvordan kan den med slike bilder:Mye stilig gatekunst her, synes du ikke? Med åpning av festivalen lørdag 5 september har du helt til 11 oktober på deg til å sjekke ut byen for nye tøffe kunster både ute i gatene og ved Tou Scene som har en egen utstilling inne. Innendørs utstillingen koster da henholdsvis 70 kr for voksne og 40 for ungdom.

Heldige oss som fikk se kunstnere i arbeid:

Det er bare å benytte sjansen til å ta en tur rundt om i Stavanger og sjekke for nye kunstverk. ♥
  

 

 

#stavanger #livsstil #livsstilsblogg #kunst #samtidskunst #blogg #reise #reiseblogg #staycation #kortferie #opplevelser

Kommentarer

Gardsfruen

07.09.2015 kl. 10:52
Ja, NUART er tøft :-)

Annette

07.09.2015 kl. 18:54
Gardsfruen: Kjempe stilig :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits