Back to reality..

.. så var sommeren så etter-trykkelig over. Nå er det uten tvil tilbake til hverdagen iform av plikter, og jobb. Og jeg vet ikke helt om jeg er klar.

Kjenner at det er ekstra tungt å stå opp. Men igjen er det ikke alltid det når det er første dag etter ferien?

Nå står dessverre høsten for døren og jeg vet at butikken allerede bugner av høstvarer. Jeg skal inn og oppdatere meg (utrolig hvor mye en faller utenfor ved kun 2 ukers ferie!

Meg og solen står for øyeblikket framover opp omtrent samtidig, det er noe å se fram til . Flotte soloppganger:Håper dere får alle en super start på uken - la mandagen starte! 

 

 

#mandag #ferienerover #backtoreality #blogg #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits