Første etappe

!Transport Etappen!

 6 timer etter avreise Stavanger lander vi i Pisa, og blir møtt av en vegg med varme! Pang.... du kan si at svetten siler litt der vi leiter oss fram til en taxi.

Himmel klokken er nesten 21.00 men alikevell holder tempen seg på en 25 grader pluss. Det er i overkant litt kraftig kost for en skrott og to som ikke har kjent skikkelig på sommervarmen i hele år (nesten iallefall)Nå skal en jo ikke klage av varmen. Det er jo trossalt det jeg har lengtet etter i lengre tid. Mmm, Psyker meg opp - neida det er ganske så deilig med tropenatt å greier. Må bare få akklimatisere meg litt.

Vi får sjekket inn på hotellet og kaster oss rundt for å finne en spise plass - klar for middag. Heldigvis har vi booket for denne natten med tanke på at vi landet såpass seint. Hotellet ligger også såpass sentralt i sentrum at vi tar turen og tusler rundt og tar inn syden inntrykkene.En vanlig ukedag i Pisa, alikevell yrer det av liv. Folk trekker ut i gatene og samles rundt de mange torgene som du finner rundt i byen. En god blanding av både lokale og turister. Med tanke på at dette også er høytiden for den Italienske ferie er det riktig så mange Italienere rundt oss.

Høylytte med glade, går det i ett. Veivende hender og et språks som går både på inn og ut-pust. Det er så absolutt en del av sjarmen. Skål med ett glass Aperol Spritz og god natt.

Imorgen bærer det videre med tog til Cinque Terre. 

 

 

#reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilsblogg #visititalia #Italia #reisetips #ferie #ferietips #reiselyst #travel #sommer2015

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits