AirBnB - Danmark

De aller fleste har vell nå fått med seg tjenesten Airbnb?

Jeg har iallefall lagt merke til den og den har blitt omtalt mye i bloggespharen. Selv har jeg ikke fått eller hatt noe bruk for tjenesten før inntil nylig da vi var på tur i Aarup. Et lite tettsted langt ute på landet på øya fyn i Danmark.

Espen, hans mor og søster hadde booket tur ned til Aarup og Manuell terapaut Birger Feldt for et opphold på tre dager - jeg slang meg litt frekt på i siste liten ;) Tur er trossalt tur og når en har muligheten til å bruke en uke i Danmark må det jo oppleves. Har ikke hatt så mange dager i nabolandet siden Danacup i 19??.... så det var på sin plass.

Birger har et lite B & B  men det huser ikke mer enn 2 uten at det blir for trangt. Så Espen og jeg trengte et sted å bo. Therese til redning og fant et koselig sted ikke langt unna for meg og Espen der vi kunne være innlosjert i et par dager.

Valget falt på dette koselige utleie stedet:Vi leide en leilighet med egen hageflekk og frokostplass. Ut av bildene ser du at det er eget lite tekjøkken og vi hadde et stort flott nyoppussa bad. Leiligheten er en del av et gammelt meieri og henger sammen med hovedhuset. Til tider ganske lytt noe som gjorde at vi ble vekket opp når det ble romstert på kjøkkenet i hovedhuset.

Alikevell en kjekk opplevelse og flott værelse som jeg så absolutt kan anbefale. Det hjelper på når du har en behjelpelig vert som lot oss låne hennes egne private sykler til en liten "treningsøkt" ute på landet. 

 

 

#reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilblogg #review #adventure #danmark #aarup #airbnb #visitdenmark #reisetips #interiør

 

 

 

#reise #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #review #airbnb #sommer2015 #anmeldelse #opphold #danmark #visitdenmarkno #visitdenmark #visitfyn #aarup #biltur

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits