Jeg har aldri....

... Opplevd et verre restaurant besøk!For en avslutting på bilturen i Danmark. Vi bestemte oss for å ta ned til Nyborg sentrum igjen men isteden for å ta inn i gågatene valgte vi en restaurant som lå nede ved bryggen. Mye folk utenfor og med en navn som De la Mar og et bord som vitnet om at de serverte blåskjell var jeg solgt.

Mer skal ikke til for min del, og mine medpassasjerer er enige.Middag i solnedgang er ikke å forakte på vår siste kveld her i Nyborg.Vi satt en god stund før vi fikk "lov" til å bestille. Det var godt med folk men de fleste hadde vært der en stund før oss og vi var sultne. La meg si det slik - Det startet med at vi måtte vente i hele 20 minutter kun for å få drikken vår. Det burde vell ha sagt sitt.....

En time senere.....

Vi venter fremdeles på: En rødspette, En ostetallerken, En Mulles Frittes og en Carpaccio!

Nå begynner det å bli komisk. Vi burde så absolutt ha gått etter det var gått en halvtime og nabo bordet spurte om de var glemt.

Jeg synes slikt er utrolig ubehagelig - for når sier en stopp og går, eventuelt slenger fra seg pengene og sier takk for seg?? Har dere vært der selv?

Vell vi fikk maten etter en goooood stund. Men ikke helt. Det dukket opp en rødspette (med en fisk inni?- er det normalt liksom), en carpaccio og et reke-smørbrød (noe som forøvrig de var utsolgt for) og tilslutt en ostetallerken- men hvor pokker ble det av mine blåskjell.

Kan en virkelig si mulles frittes feil? på dansk? eller fransk som det egentlig er...

Noe av det mest komiske og allikevel mest frustrerende jeg noensinne har opplevd på et restaurant besøk. Det blir vel neppe noe sted jeg kommer til å anbefale for annet enn å ta en drink på (men ta da ikke husets, det smakte som saft).

Mulig at det skyldes oppstarts problemer og at det vil løse seg etter hvert. Men et lite word of advise: Ha nok folk til å dekke skiftet og restauranten, si ifra at det er travelt på kjøkkenet og at det mulig kan ta litt tid. Opplys om at det er første da/nyåpning og for guds skyld beklag deg for ventetiden!!!

 

 

 

 

#reise #reiselyst #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #blogg #danmark #denmark #nyborg #visitdenmark #visitnyborg #visitfyn #delamer #restaurant #tips #sommer2015

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits