Søndags slack

God grå søndag fra Jæren.

Søndags slakking, tung i kroppen og hodet - skikkelig gråværs dag både ute og inne! Espen er ute og tar seg en power walk, Jeg og bikkja er hjemme og slakker - En dag uten særlige planer, foruten et par timer inn på jobb, men det får bli mye seinere. Først venter dusjen og middag hos mine foreldre.Mother Nature - hadde litt av en forestilling igår kveld her på Jærkysten. Jeg har sett noen utrolige bilder som er lagt ut på Facebook. Selv var vi på stranden i 2130 tiden og fikk starten på solnedgangen. Deilig stille vær og flott show på himmelen. Selve finalen kom etter vi var hjemme med blodrød himmel - helt utrolig. 

Kommentarer

Silje Solli

26.07.2015 kl. 20:37
Nydelige bilder! :)

annebe

26.07.2015 kl. 21:27
Har vært grått og litt "treg"dag her i dag også...men ble glad av å se de flotte bildene av nydelig natur her :) Ønsker deg ei fin kommende uke :))

Annette

27.07.2015 kl. 06:50
Annebe: tusen takk, og en riktig god uke til deg også. Heldigvis startet mandagen bedre og naturen på Jæren er evig vakker ??

Annette

27.07.2015 kl. 06:51
Silje Solli: tusen takk ?? ha en riktig uke
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits