Sunday bliss

Søndag = sløvedag!

Det har vært en grå helg. Mye vær som faktisk startet med dunder og brak allerede på fredag. 

Jeg tok turen ut for en kveldstur og for å sjekke lyden fra #lydbølger. Jeg tok kjøreturen ut til Sele stranden for å slippe unna det verste ståket. Siden jeg også hadde med meg lille Bruno.

Litt hensyn får en jo ta mot små hundeører. Stemningen hørtes godt og det virket som god stemning til tross for regn.. ... og jeg fikk oppleve den magiske blå timen alene på stranden - deilig.

Før lyn og torden besøkte oss fikk jeg også tatt en kjapp tur innom havnen på Ølberg. Her var de fleste ferie turistene allerede trygt inn i de respektive hytter, campingvogner og telt - i påvente av regnet som kom akkurat i det vi kjørte hjem!

 

 

 

#strandliv #ferie #sommer2015 #blogg #livsstil #livsstilsblogg #reise #staycation #kortferie #reiseblogg #blåtimen

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits