sommerkveld

Hei og hopp,

Sitter utestengt fra egen butikk - jeg som skulle begynne ekstra tidlig og alt. All strøm er tatt og jeg kommer meg ikke inn - forbanna bygge dritt. Kjenner jeg begynner å bli lei byggekaos her på #kvadrat. Godt at det snart nærmer seg slutt etter 6 mnd. kaos.

Så da kan jeg alikevell dele noen flotte bilder fra igår. Søskenbarnet mitt og hennes to sønner er nede på sommerferie og stranda lokket og dro. Til tross for frisk bris og en heller grå himmel. Barn bryr seg sjelden om slikt.

Pakka på meg vindjakken og hunden i bilen og møtte de andre for en liten kvelds strandtur.

Bevæpnet med våtdrakter og flipper var alle de "små" (som ikke lenger er så små, hvor ble alle de årene av?) klar for en dukkert i det kalde vannet. Ikke søren om du får meg med på noe bading her altså. Aaaalt for kaldt. 


De ga seg ikke før de var blåfrosne og saltvannet tøt ut av neser og munn!. Vannet kan ikke ha holdt mye mer en 16 grader og det var lite som for min del fristet til bading. Men ungene storkoste seg og jeg og hundene fikk løpt litt ifra oss.

Sommer på jæren <3 

 

 

#jæren #sommer #sommer2015 #blogg #reise #reiseblogg #livsstil #livsstilsblogg #bading #ilovenorway #regionrogaland #visitnorway #borestranda #trening #landskap #blåttflagg

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits