blått flaggKjenner at jeg irriterer meg over de lokale politikerne og hvilken liten jobb de gjør med å promotere egen "stat/kommune".

Hvordan kan oppegående politikere ikke vite om eller kjenne til blått flagg strendene og enda viktigere hvorfor har ingen av de lokale kommunene søkt og promotert de flotte strendene vi har på Jæren?

Det er jo helt håpløst. Ser virkelig ikke dagens politikere viktigheten med å promotere sin egen kommune utenfor eget fylke og land? Kjenner de virkelig ikke til kjøpekraften av god reklame?

Kun en strand har i Rogaland gått igjennom og fått blått flagg godkjennelse - Åkrasanden på Karmøy. Solastranden har til og med blitt utpekt til en av verdens vakreste av Sunday Times, men heller ikke denne har noe flagg - enda. Jeg får bare håpe på at de lokale politikerne nå tar tak og gjør noe til neste år slik at vi kan nyte enda mer av de flotte strendene våre og ikke minst få promotert dem skikkelig. Vil jo så gjerne dele disse flotte strendene med flere

 

Borestranda - etter min mening en av Norges flotteste! og denne helgen host til festivalen lydbølger.. #kleppkommuneFlere flotte strand bilder finner du HER, og HER.

 


 

 

#blogg #personlig #klepp #time #hå #sola #blåttflagg #skjerpdere #turisme #reiseliv #synspunkt #norskreiseliv #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #lydbølger

Kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

15.07.2015 kl. 03:31
Den stranda er kjempe fin! 👍

Annette

15.07.2015 kl. 08:21
http://hevhodet.blogg.no/: hehe... ja ikke sant.. flottest i landet (men det er jo min mening). Vi er kjempe heldige her på jæren så har så mange flotte strender. Og alle har jo sine egne favoritter ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits