Grå helg

God lørdags morgen. Har sovet noe så innih@¨´# dårlig. Hundepasser for kvelden og gneldring fra tildig til sent...Jeg har naboer som kjører bil både sent og tidlig og hver gang det går i bildøra så blir det gjøing i heimen... En smule trøtt og lei, men hundene ser ut til å kose seg, med lek og morro iallefall... Fy søren imorgen skal det soves leeeenge!

Hadde en sen kveldstur på stranda igår for å forsøke å trøtte ut begge hundene til kvelden... tja.. de løp godt sammen på stranden. Men vi kunne sikkert vært ute enda lenger for å få dem enda mer utmattet..

Lukten av bål på stranden og lyden av bølgene - mmm, sommer kveld. Kanskje når det blir varmere bør vi også ta en kveld med grilling, bål og kos ved stranden. Det er så deilig og noe vi så absolutt burde gjøre mer av siden vi har disse flotte fantastiske strendene.

Snart venter enda en 3 timers vakt på jobb - sommer..... snart sommer!Kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

12.07.2015 kl. 02:24
Så fin blogg du har! 👍 :)

Annette

12.07.2015 kl. 20:41
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk Camilla :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits