Og turen går til..

Det er fint lite som minner om sommer når temperaturen nå har senket seg til 10 grader, og vinden uler til nær liten storm ute blant regnet. Takk og lov for at det er noe å se framover mot:


Med store planer om å ta en uke i Hellas i år har jeg i lengre tid følgt med på prisene og håpet å finne akkurat den rette turen. Kansje mer enn noen gang er det en bra ide og støtte det kriserammede landet. Og helt siden tidlig vår har vi begge vært stått fast på at turen skal til de greske øyer med en ukes øyhopping.... så var det bare det at planer ikke alltid blir slik en har tenkt seg. Og plutselig skal vi tilbake til Italia,,, weeee. Gledesdans! Kanskje mitt favoritt ferie land av alle. I år blir det med en liten tvist da vi lar bilen stå og hopper på tog.. loffing på den italienske riviera. Det skal bli..... interessant, og veldig moro. Nå må jeg bare få overtale Espen om at vi bør bytte ut den store kofferten med et par små eller evt sekker - det er om mulig kanskje enda bedre.

En måneds tid unna. Kjekt å ha noe å se fram til, og som jeg gleder meg. mmm, utsikter som dette. Kjenner allerede stresset forlate skuldrene ved tanken! 

 

 

#reise #reiseblogg #drømmereise #italia #visititaly #nordicTB #ladolcevita #livsstil #livsstilbogg #blogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits