magisk, mystisk..

God morgen,

Ser ut som sommeren er litt på hell. Iallefall godværet vi har hatt den siste uken. Gikk oss en tur igår ettermiddag og ble møtt av tåka. Og det skapte en magisk stemning.

Under kanten her ligger nordsjøen - men grunnet tåke kan det ikke sees. Kun bølgesuset kan høres i tåkehavet. Vi fikk gå helt alene blandt de gamle krigsruinene. Godværs tåka kommer ofte her ved kysten dessverre. Men vell hjemme fikk vi nyte de siste varmende strålene for denne gang.

Mandag morgen igjen og ny uke. Heldigvis i tilbake til normalen igjen. Ingen ekstra lange dager. Det er alikevell rolige dager nå midt i fellesferien som jeg håper dere nyter.. enten hjemme i Norge eller i det store utland.

Back to work.... 

 

 

#blogg #reise #reiseblogg #kortferie #regionrogaland #mystikk #ferie #ferie2015

Kommentarer

Iselin Renée

06.07.2015 kl. 08:11
Kjempe fine bilder :)

Annette

06.07.2015 kl. 17:10
Iselin Renée: Takk sjønne du :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits