ny uke, nye muligheter..

Da var helgen over allerede.. Og både den og forrige uke har gått utrolig fort.

Laaange dager med 12 timers jobbdag (et par igjen og så er det tilbake til normalen) Butikken begynner å ta form og vi får mye kommentarer fra forbigående kunder som allerede gleder seg til åpning på tirsdag. Det gjør forsåvidt vi også :)

Har du hatt sommeren på besøk i helgen? Tempen her på jæren er på vei oppover så det kjennes nesten ut som sommer. Inviterte en bunke trivelige kollegaer over for en brygge-fest på lørdag. Kjempe koselig var det. Og sommer følelsen kom faktisk til tross for at solen glimtet med sitt fravær.Bobler og sommerbær sammen med blide folk. En kjempe kombinasjon. Og se hva jeg fant på det lokale polet. Disse søte flaskene bare måtte bli med meg hjem som en liten velkomst drink! De står idag ute i hyllene til pynt og skal få et par blomster i seg til sene sommerkvelder.

Hva har dere gjort i denne siste helgen i juni da?Kommentarer

Iselin Renée

29.06.2015 kl. 14:53
Så herlig :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits