Friday blues

Med ei ferieuke på hell, ei ferieuke som kom spontant og som jeg så veldig fram til - men som ikke ble som den skulle - som gikk i vasken!!

Inn ruller dritt været og drar humøret lenger ned. Og jeg tar meg i å kjenne på suget av misunnelse på alle de som akkurat nå pakker bagen, reiseveska, kofferten eller sitter på en solfylt utekafé, eller dypper tærne i et oppvarmet basseng eller rett og slett gående hånd i hånd ned en eller annen travel sidegate, et sted langt unna Jæren.

Kjenner at det kryper en tåre av skuffelse opp i øyekroken på tanken av at det kunne, burde vært meg!

Skjerp deg! vil sikkert mange si - du reiser jo alikevell hele tiden!! En liten stund hjemme må du da kunne utholde, som oss mange andre. M.E.N jeg kan ikke hjelpe for det. Jeg E.L.S.K.E.R å reise, føler meg 100% tilstede når jeg får lov til å utforske nye eller forsåvidt gamle plasser. Kjenner at skuldrene senker seg og smilet kommer på plass bare i det jeg stepper over i et fly. Og jeg var så klar, så klar for en uke i nytt territorium.

Noen vil kanskje kalle meg utakknemlige - med tanke på at jeg lett reiser en 6-9 ganger i løpet av året, mens andre er godt fornøyd med en tur pr. år. Bakgrunnen for reise-suget er vel heller den at de siste 3 årene har jeg alltid hatt tidlig ferie og befunnet meg på sydligere strøk på denne årstiden og sommeren vi opplevde i fjor er dypt savnet.

Men idag tar jeg meg i skinnet/nakken og reiser 11 kilometer Nord øst, Til Sandnes for å lufte sinnet.

Leter etter solen, kjenner på den friske luften etter regn, spandere en kaffe og bare nyter.

... Heldigvis trenger jeg ikke alltid reise så langt for å "komme vekk".....

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits