Champagne og shoppingOh, for en helg det har vært. Fredag ble brukt til å pakke ned butikken på Kvadrat 32 kolli og 12 timer senere var jeg helt ødelagt og krøp til sengs med så utrolig såre og vonde føtter som jeg aldri har hatt før.

Heldigvis litt søvn hjelper på alt. Så lørdags morgen var jeg råklar til det årlige eventet Champagne og Shopping. Og i år stillte vi mannsterke, hele 9 stykker var vi. Det har vært mer shopping iår og litt lavere champagne føring. En utrolig hyggelig helaften med flotte folk.

Som mange år før, starter dagen (etter en liten shopperunde) på Bøker og børst. Der tok vi over hele bakgården og fikk oss frokost og et par glass med vin. Elsker feelingen Bøker og børst har. Det må være et av Stavangers mest sjarmerende vannhull. Fargegata har utrolig mange små sjarmerende utesteder som det alltid er mye folk på. Har du ikke vært her før så anbefaler jeg absolutt en tur.Tiden går fort i hyggelig lag og etter et par timer tok vi bena fatt og tok en ny handlerunde.Med mange sugne shopping glade kvinner går tiden utrolig fort. Og med siddis dager, Nordsjøritt og Beachvolley turnering var det yrende liv i gatene. Masse å se på. Plutselig var det klar for lunch, også dette på vårt faste stamsted, Sting.

Her er det som alltid yrende liv og deilig mat. Det ble noen timer også her og solen forlot oss. Takk og lov for store skjerf og pledd sier jeg. Det er ikke helt sommertemperaturer her enda. Dessverre.

 

Flotte damer som tester ut om hatter er noe for neste års champagnelunch?

Dagen ble avsluttet med et glass hos Ostehuset før vi tok turen hjemover for fler bobler i glasset og en helaften. Gode venner, flotte folk og super stemningen. Det er sommer.
 

 

#stavanger #champagnelunch #regionrogaland #norge #blogg #livsstilblogg #livsstil #jentetur #reise #reiseblogg #staycation #fargegata

Kommentarer

annebe

15.06.2015 kl. 13:21
Det så jo virkelig trivelig ut da :) Så mange fargerike og artige bilder :) Fin uke videre ..

Annette

15.06.2015 kl. 13:22
annebe: Takk for det. Fargegata i Stavanger er et mylder av coffeeshops og nettopp farger :) En flott uke til deg også :O)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits