Kos til helgen

Fredag og et lite tips til hva du kan kose deg med i helgen som slo an til de grader her i heimen

Popcorn med saltet karamell - nam nam!! Dette må du prøveJeg er ingen stor fan av popcorn, mye grunnet at det alltid setter seg biter i tennene og de små restene av maiskornet som ikke passer inn noe sted. Men jeg har lenge sett innslag av karamell popcorn.

Før i tiden hadde vi i Stavanger en kar vi kalte for Poppy som solgte popcorn på Viking sine kamper og hadde stand på et av kjøpestedene i sentrum. Da var min favoritt, sjokolade popcorn. Nå tror jeg kansje at jeg har funnet en like god favoritt.

Alt du trenger er: popcorn (lage selv eller kjøpe ferdig - det betyr ingenting), brunt sukker, smør og lys sirup og salt.

Smelt sammen en kopp smør, en kopp brunt sukker og 1/3 kopp sirup, da har du en veldig god karamell saus. La denne småkoke i ca. 4-5 min. For å gjøre en liten vri tilsetter du ca. en spiseskje med salt. Dette gjør hele sausen.. å himmel.Legg popcornet i en langpanne og tøm forsiktig over karamellen i tynne stråler.

La stå og kjølne for ca. 30  min. Du må dele/røre i popcornet med jevne mellomrom slik at det ikke blir en stor knekk :) Pass deg for sausen da denne er kjempe varm. Ikke stikk fingrene nedi den for en smakstest - da brenner du deg forferdelig.Super godt, og lett å lage selv. - Riktig god helg ♥

Kommentarer

Iselin Renée

12.06.2015 kl. 08:07
Har aldri smakt det før, men høres jo veldig godt ut :)

Annette

14.06.2015 kl. 17:22
Iselin Renée: Fantstisk deilig helge digg. kan absolutt anbefales ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits