hipp hipp hurra!!!

 

... å herregud. Jeg er stappa men klarer ikke stoppe å spise kake.... 

Har sett tog, spist pølse men ingen is, men har fått kake, eller kaker bør en vel nærmere si. Og nå er magen så stor som den kan bli og oppblåst til tusen. Det har vært en langhelg i matens tegn. Det har blitt mye god mat og ikke minst kake. Med både 40 års lag og Norges nasjonaldag i en og samme helg.


 

Det er ikke rare 17.mai planene vi har. Men jeg må alikevell alltid ned å se barnetoget der min niese går. Iår ble jeg ikke med til barneskolen for taler og sang. Været ble heller ikke så ille som tidligere spådd og i perioder skinte til og med solen for oss.

Men selvfølgelig akkurat i det toget starter å gå begynner det å dryppe.....

Mange flotte barn og mye liv. Det er kjekt å se så mange flotte bunader i toget. Og på en dag som denne skulle jeg nesten ønske jeg kom inn i min egen. Dessverre var det 10 kilo siden den passet.... kremt!

Hadde jeg vært flinkere til å bruke den skulle jeg ha oppdatert den en smule og. Jeg har ikke gjort noe med den siden jeg komfet meg i en alder av 15 år - og det begynner å bli en liten stund siden. 

Har dere bunader? og isåfall er dere flinke til å bruke dem? Og apropos Bunad... hva synes vi egentlig og å drikke seg full i bunad? - please.. Det er bare kjempe tacky! Festen kan spares til et annet antrekk.  


 

 

Til ettermiddagen bar det ut til grillings hos svigers. 17.mai middagen har vi inntatt hos dem de siste årene og det er kjempe koselig å komme til dekket og pyntet bord.

mmmm Årets første grillmat. Åh som jeg elsker lukta av kull og smaken av lett brente pølser. Da er ikke sommeren langt unna. Håper dere alle hadde en like fin gårsdag som vi.

PS. Bruno skulle også dresse opp til 17 mai. men var ikke like glad i å ha på seg sløyfe som vi var, han syntes det var mer stas å leke med den enn å gå i den, kanskje neste år da.. hehe
Kommentarer

Iselin Renée

18.05.2015 kl. 09:12
Flotte bilder :)

Annette

19.05.2015 kl. 07:17
Iselin Renée: Tusen takk Iselin :) Håper du hadde en flott 17. mai helg
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits