Desert Walk

Dag 6

Siste hele dag i syden sola og på den kanariske øy.  Imorgen er det igjen transport dag og hjem igjen. Tilbake til hverdagens oppgaver.Jeg har tidligere vært i området Maspalomas opptil flere ganger og har ikke tall på hvor mange ganger jeg faktisk har kjørt forbi Maspalomas ørkenen. I tillegg til dette så har jeg også bodd i Playa del Ingles i nærmere 9 måneder, men ennå til dags dato har jeg tilgode å oppleve den mektige og fredete ørkenen til Gran Canaria: Dunes Maspalomas.Denne gang var det på tide å oppleve naturreservatet og ikke minst den lange stranda, kanskje mest kjent for nudist delen. Og det er nakne mennesker her, mange nakne mennesker, MASSE. Heldigvis er kropp flott så det gjør meg ingenting. Her går nakne så vell som påkledde hånd i hånd, en salig blanding.

Håpte du på photo bevis ?? Særlig..... Det får din egen fantasi fikse ;)  "tilfeldighetene" ville ha det til at Espen ikke akkurat tok på seg safari utstyr til dagens utflukt..... planlagt eller ei. Det ble iallefall ikke akkurat stor ekspedisjon i dynene. Jeg kunne ha tenkt meg å gått enda mer og lenger inn i nasjonalparken og sahara sanden. Ser ut til at jeg må ha det tilgode til en annen gang. Men noen blinkskudd ble det allikevell.

Beach #selfie
Boken er ferdig lest - utrolig nok. (jeg kan ikke sist huske når hadde ro nok i hodet til å sitte stille og lese en hel bok).

Skuldrene har senket seg en anelse og huden har fått et godt underlag til våren og sommerens stråler hjemme.

Takk for en deilig tur #Gran-Canaria - det er stor mulighet for at jeg kommer tilbake ♥ 

 

 

#reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilblogg #visitspain #spania #GranCanaria #Maspalomas #dunesmaspalomas

Kommentarer

Iselin Renée

29.04.2015 kl. 07:43
Kjempe fine bilder :)

Christina - CavaForLunch

29.04.2015 kl. 13:39
Det så ut som en deilig utflukt :) Nyt ferien!

Annette

29.04.2015 kl. 17:06
Christina: Takk har hatt en deilig ferie, men nå er det slutt. Tilbake til virkeligheten. Heldigvis med langhelg, hehe :)

Travelust

06.04.2016 kl. 17:32
Så fine bilder! Gleder oss masse(!) til Maspalomas om bare 10 dager! Aldri vært på Gran Canaria. Følg gjerne med på bloggen for oppdateringer fra reisene våre!

Annette

11.04.2016 kl. 19:47
Travelust: Gran Canaria er deilig spesielt nå i April. Så gøy :) mye å gjøre i området så kos deg maks, gleder meg til å se hva du gjør
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits