Tilbake til gamle trakter

Dag 5 - Amadores

Starter dagen slik jeg har gjort de siste forrige dagene. En time alene på balkongen. 

Lyden av bilene, bussene og restaurantene som gjør seg klar til enda en ny dag med soltørstige syden farere. Jeg våkner i takt med musikken til den ene restauranten under oss. Ser døsig på taxi sjåførene som har en livlig, gestikulerende diskusjon på gang.

Magen brummer - det er på tide å vekke Espen for litt frokost!Tilbake til gamle trakter - en gåtur fra Puerto Rico til Amadores står for planen. Vi gjør som sist - går for bussen. Systemet her nede er utrolig lettvint og enkelt. Lett å forstå, trodde vi. Den der buss #33..... som skulle gå direkte til Puerto Rico, den ser ikke ut til å ville gå alikevell.

Må være en mysteriebuss, vi har tre andre busser å velge imellom og etter å ha ventet i godt over en halv time og sett de andre bussene komme og gå gidder vi ikke mer og hopper på den første som kommer inn på stasjonen.

Særlig gøy er det når en allikevel må vente en stund at buss stasjonen har egen bar/kiosk - noe en kunne tatt videre til Norge?

20 minutter senere hopper vi av bussen i Puerto Rico. Trasker lett og ledig mot Amadores. Selv etter en en så kort busstur som Meloneras - Puerto Rico kjenner du at det er en betydelig temperatur forskjell. Meloneras denne uken har så langt vært langt luftigere enn her på Amadores.


Vi hadde allerede utpekt vårt mål for turen. Lunch på Beach Club på tuppen og litt minigolf aktivitet før vi tar turen hjem igjen. Jeg forstår godt hvorfor folk farter hit til Amadores for å slikke sol på stranden.

Se bare så deilig og siden Amadores ligger litt skjult i en bukt innbiller jeg meg at kanskje varmet også kan være litt varmere her nede. Deilig ser det iallefall ut.Amadores Beach Club er en fantastisk plass. Selv om jeg til tider har opplevd at servicen her kan være litt så som så må jeg alikevell innom en tur for en Sangria con Cava og lounge området er heller ikke å kimse av.

De har en egen stor beach club med egne små-suiter med tilhørende basseng om du ønsker litt privatliv eller store sol lounger til leie. Det må jeg teste ut neste gang.

Denne gang ble det med lunch


Just like the pro.... eller.. Vi hadde iallefall en hyggelig runde med 18 hele hull. Det er koselig her på kvelden også så om du vil ha litt aktivitet iløpet av dagen - ta turen hit.

Nest aktivitet blir Maspalomas ørkenen, stay tuned

 

 

#reise #reiseblogg #livsstil #livsstilsblogg #aktiviteter #golf #amadores #grancanaria #visitspain #spania #kanariøyene #utpåtur 

Kommentarer

Iselin Renée

28.04.2015 kl. 09:12
Veldig fine bilder :)

Annette

28.04.2015 kl. 18:54
Iselin Renée: Takk Iselin <3
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits