Hjem kjære hjem

Har tatt et par dager "fri" grunnet ustabil nett-tilgang og det blir jeg så eitrende forbanna av. Hehe så da var det best å koble av å bare nyte siste rest av ferien, men det kommer flere innslag fra turen fortvil ikke.Det er jo ikke ille når en kommer hjem til slikt deilig syn. Kirsebær treet i full blomst og strålende sol. Riktig nok med helt andre temperaturer (en noe kjøligere vind her nord) men allikevel så hjelper det på med tilvenningen.

Ønsker alle en riktig deilig søndag, her på planen står det utpakking, sortering og vasking av tøy - så må hjernen gjøres klar for en jobbuke imorgen.

Kommentarer

Tone Iren

26.04.2015 kl. 12:24
Så nydelig, de trærne er noe av fineste som finnes

Annette

26.04.2015 kl. 13:48
Tone Iren: ja ikke sant. Var så glad for at de ikke var ferdig blomstret før vi kom hjem :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits