.. On the beach..

Dag 3 - Chris Rea´s sang går som bakgrunnsmusikk i hodet mitt idag mens vi sakte gjør oss klar for en dag ved bassengkanten.

"The secrets of the summer I will keep
The sands of time will blow a mystery
No-one but you and I
Underneath that moonlit sky
Take me back to the place that I know
On the beach"

En dag i fred og ro og uten særlig planer. Kun et ord for dagen og det er #bikini2015

Den nesten så selvlysende blålige vinterbleke kropp har tatt steget helt ut og dratt på seg bikini (det er et bilde jeg skal spare dere for) - riktignok fjorårets modell men hva gjør vell det når den alikevell passer?

Deilig døs i solen i flere timer avbrutt av en lett lunch på hotellet og desserten, en frukt smoothie, tas på solseng kanten.Sydenliv i et nøtteskall!

 

 

 

#reise #reisetips #blogg #reiseblogg #syden #grancanaria #spania #meloneras #livsstil #livsstilsblogg #sommer

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits