Mogán

Dag 2 - Puerto de Mogan.

Mine morgenen starter med litt kontortid i loungen min. Jeg kaller det min selv om det er bar-området til Hotellet/resepsjonen. Her får jeg sitte mer eller mindre uforstyrret - og følesen når jeg ser ned på dem som trener og svetter.... Enda bedre. Bølgesus, musikk i bakgrunnen og fuglekvitter sammen med en god kopp med Capuccino - da får jeg våkne langsomt, akkurat slik jeg liker det best.

Fra havnen i Puerto Rico, her valgte vi å lunche mens vi ventet på at båten skulle komme. Det gjorde den opptil flere ganger. Ved spising på øya - beregn god tid og null stress. Det tar litt tid. Både å få mat og regning. Båten går ca. en gang i timen. Vi tok bussen fra Meloneras til Puerto Rico også det smertefritt. Gran Canaria har et bra og godt nettverk av busser som er enkelt å forstå.Vi bestemte oss for å ta turen til flotte Mogan idag. Det er en by vi alltid må innom. Gran Canarias lille venezia. Der er flott å gå imellom de flotte husene og nede ved havnen. Jeg har enda tilgode å spasere opp i gamlebyen. Kanskje noe for neste gang vi besøker øya? Skal du først besøke Mogan så vil jeg så absolutt anbefale å hoppe på båten som går ifra Puerto Rico - den tar omtrent 20 min hver vei. En fantastisk måte å oppleve litt av øya og se de forskjellige små vikene som er fulle av hoteller og småstrender.

Amadores sett fra vannveien - for fjors julefeiring ble tilbrakt her.

wooops - en ny #selfieDenne gamle fiskerlandsbyen som på 70 tallet gjennomgikk en stor modernisering der havneområdet fikk den typiske spanske stilen som vi turister elsker å spankulere igjennom. De store bugnede Bougavillaene som er et yndet fotoobjekt. Og er du ekstra eventyr lysten kan du hoppe ombord på den gule ubåten som ligger ute i havnen. Den dykker ned til 20 meters dyp for å utforske Atlanterhavets undervanns liv og skipsvrak. Spennende men ikke for meg - klarer ikke ideen om å være innelåst under vann i et lite rom.

Jeg fortrekker å traske gjennom gatene og heller nyte livet og roen her i de små smale pittoreske gatene. 

 

 

#reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilblogg #luksus #sommer #sol #ferie #ferieblogg #reisetips #grancanaria #visitspain #sommer #retrocation #vaycation #spania

Kommentarer

mediakaos

22.04.2015 kl. 10:16
Det er så aldelels nydelig der! Det er noen år siden jeg var der, men det ser helt likt ut ! HA en fin dag!

Annette

22.04.2015 kl. 10:17
mediakaos: Det er noen år siden jeg var her sist og for første gang for 15 år siden. Siden første gang er det stor forskjell :) En kjempe flott liten by :)

mediakaos

22.04.2015 kl. 10:17
Aha ! Det er ikke så lenge siden jeg var der... 5-6 år tror jeg ;)

Annette

22.04.2015 kl. 16:27
mediakaos: Lite har forandret seg de siste årene, så mye mulig det er ganske likt som når du var her siste da :) Havne området er seg selv likt da som det har vært de siste tiårene :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits