Gran Canaria!!

Gran Canaria - det ultimate charter reisemål. Ett av de første turist reisemål for nordmenn på 60 tallet i charter turismens spede start. Og mitt hjem i 9 måneder for ca. 15 år siden!

Så satt vi her på flyplassen da , før morgenen gryr. Vi, pensjonistene og storfamiliene som skal ut på tur - Det blir liksom ikke mer charter enn dette.

Jeg er en "grumpy traveller" så tidlig på morgenen. Vil aller helst at alt skal gå slik som jeg selv foretrekker det og vil ha det og er ikke så forferdelig glad når ting tar "litt" lenger enn forventet kjenner jeg lunten blir litt vell kort. Selve reisen kan være et ork iallefall så tidlig som nå (kl. 0515 er aaaaalt for tidlig). Foretrekker å komme fort ned slik at jeg kan begynne på turen så fort som mulig. For meg begynner den egentlige reisen når jeg har ankommet destinasjonen.

Det er noe eget med charter folk - eller??? (mulig det kun er meg da, men jeg sier det alikevell) Charter folk er en egen rase - første mann ut og presse seg fram. Om det er ut av flyet eller fram til bagasjebånd.Vell fremme på hotellet er iallefall alt glemt. Vi tok en taxi og var fremme på null komma niks.

Hotellet vi bor på er et kjempe kompleks (Lopesan Baobab) men alikevel smart utnyttet med mange små sol oaser og bassenger. De har til om med en egen liten sandstrand til tross for at sjøen ligger 10. min unna.Hotellet skryter også av å ha afrikansk stemning og interiør, og her må jeg si jeg kjenner meg igjen og det har de klart til de grader. For første gang kan jeg si at jeg er på Safari... på GC.

Vi nyter de siste strålene med sol på solsenga før det blir både tidlig middag og til sengs på oss idag - klar for en ny og deilig dag imorgen.

Kommentarer

coffee in a cup

19.04.2015 kl. 12:55
hyggelig lesning på en grå søndag :) god tur videre og nyyyt alle solstrålene som kommer din vei!

Maliva

19.04.2015 kl. 18:00
Herlig bilder fra din Safari-ferie....gleder meg til fortsettelsen. Kos deg videre.

Annette

19.04.2015 kl. 19:51
Maliva: hehehe. Deilig plass idag har vi bare kost oss og tatt livet med veldig ro. Fy så deilig. Skulle nesten tro at jeg var skapt for dette livet!! ;)

Annette

19.04.2015 kl. 19:52
coffee in a cup: Så kjekt å høre Etta :) Vi har det kjempe deilig her på GC og de strålene du har sendt de stråler med full styrke bare så det er sakt. Er allerede solbrent...hmmmmpf
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits