Klar... ferdig

Noe av det aller, aller beste med morgenen er å ligge i senga fremdeles litt i drømmeland og høre at morgenen sakte men sikkert våkner til liv. De deilige trillene til småfuglene utenfor vinduet - Den aller beste måten å våkne på!God morgen Torsdag, for ja det er allerde Torsdag (igjen). Siste dag av jobbuka for min del. Imorgen er det F.E.R.I.E, en etterlengtet en. En uke til GC med flystart grytidlig lørdags morgen. Tidlig sommerferie iår grunnet ombygging på jobb som drar ut og vi får ingen dato å forholde oss til. Kjempe frustrerende men derfor har jeg valgt å ta hovedferien min etter alt bygge styret er over.

I heimen, Munkejord/Hansen har det nå kommet et nytt tilskudd - Juice maskinen! Her bugner det av frukt og grønt på kjøkkenet og gårsdagens frokost ble en rimelig grønn juice. Dette som ett ledd i å bli litt mer sunn og av ren nysgjerrighet.Flotte farger og masse smak. Dette kan en nok bli litt hekta på. Og oppskriftene, ja de er mange. En perfekt måte å få i seg 5 om dagen!

Dagen idag blir preget av siste innspurt og handling til sydentur - solkrem, sommerklær og sko må rotes fram og en siste klesvask må til. Det blir mye å gjøre - som vanlig er jeg ikke flink til å planlegge på forhånd. I tillegg går jeg rundt og venter på svar vedr. en ny tur. Satser på gode nyheter og håper de kommer før helgen slik at jeg kan fortelle mer om den til dere - for den tror jeg kan bli utrolig bra og spennende.

Men imorgen skal jeg bare nyte. Fridag med spa :)

Ha en flott torsdag ♥

 

Kommentarer

Iselin Renée

16.04.2015 kl. 17:01
Det så godt ut :)

Annette

16.04.2015 kl. 17:10
Iselin Renée: Deilig med fersk juice ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits