Påskeaften og påskeharen

Påskeharen har jammen vært på besøk..Aldri før har lyden av måkeskrik vært mer kjærkomment og velkommen. Det er her i dens naturlige milljø den hører hjemme - ute til sjøs!

 Hvem hadde trodd at jeg skulle være et slikt fartsmonster i båt, hehe. Humrer med meg selv, vi fikk det på kamera der jeg styrer båten selv, litt skeptisk til å begynne med, men fartsmonsteret kom fort fram. Skal prøve å få fram filmen litt senere.

Vi har vært innom flere flotte småviker og fikk tatt en liten tur innom gamle hytten til Espen sin familie. Flott plass også det. For å være helt ærlig Sjernarøyene vrimler av små perler og flotte hytter.

En times tid ute i båt med kaffe og kvikklunch. Til solen forsvant bak skyene og det ble litt kjølig. Deilig forfriskende og en helt ny måte å se øya på.

Påskeaften tegner til å bli den beste dagen sålangt. Jeg har tatt frem boken og planlegger å få tid til å lese litt i den i solsteiken på terassen. Vi får besøk til lunch men først skal jeg ha en lengre bedre frokost. Kjøretur rundt øya, god lunch, kakao og påskegodteri og soling i hytteveggen - påskeaften ser ut til å bli en god dag. Fortsatt god påske ♥

Kommentarer

Linn Therese

04.04.2015 kl. 11:06
Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under "historien om angsten min) :) Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det.

Jeg håper at du har hatt en kjempe fin påske så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

Annette

04.04.2015 kl. 11:32
Hei, Linn Therese: Så utrolig hyggelig at du vil legge igjen en liten kommentar til meg. Det setter jeg utrolig stor pris på. Det tok også meg mange år før jeg endelig tok steget ut i bloggverden fordi jeg var redd for å utlevere meg.. hehe nå angrer jeg på at jeg ikke startet før!

Takk for hyggelige ord, og til deg også - keep it up ;) stå på og skriv deg igjennom angsten, kanskje dette kan være det som hjelpen. Flott blogg du har forresten og så er vi nesten naboer ;)

God påske til deg også de siste fridagene. Klem tilbake

Iselin Renée

04.04.2015 kl. 17:26
Så fine bilder :)

Annette

04.04.2015 kl. 19:24
Iselin Renée: Takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits