påske inspirasjon

Påske!!

Nå står snart flere fridager for døren (takk og lov) Tror denne skrotten trenger litt hvile, for tiden er den litt ute å kjører. Har igjen perioder med utrolig lite energi og om det er PMS eller ikke, en plutselig trang til å sette meg ned å grine. Derfor ja - påskeferie skal bli D.E.I.L.I.G.

Vi reiser bort til ryfylkets øyer allerde på onsdags ettermiddag og skal bo i nærheten av havet. Gleder meg til å komme bort og forhåpentligvis så får vi like flott vær og tur som vi hadde ifjor.I år har jeg faktisk tatt frem påskepynten og noe av den har allerede vært her i over en uke. Tulipanene som jeg har blitt utrolig glad i de siste årene er et typisk vårtegn her i huset - sjekk den flotte tulipankransen.. sikle, sikle - det hadde vært noe å hatt hengende på døren.

Håper noen av disse bildene fikk deg inspirert til å lage din egen kule påskepynt. Enten du liker farger eller vil ha det litt mer enkelt. Jeg ble iallefall inspirert og kanskje må jeg prøve meg egen påskepynt iår.

 

 

 

#interiør #interiørblogg #DIY #blogg #livsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #gjørdetselv #påske #personlig #ferie
 

Kommentarer

Iselin Renée

30.03.2015 kl. 14:22
Så fin inspirasjon :)

Annette

31.03.2015 kl. 18:39
Iselin Renée: Mye flott en kan lage til påske selv. Må bare ha eller ta seg tid til deg. phuu
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits