Fredags fjong og våryr

God fredag dere

For meg har helgen allerede startet da jeg har langfri helg igjen. En dag som hovedsaklig skal brukes til kontordag, men det er ikke alltid at det blir slik en planlegger.

Med stadig lengre dager, grønnere gress og vårblomster som spretter opp av jorden kjenner jeg vårgleden komme tilbake. At vi dessuten går imot påskehelgen der kanskje mange skal reise bort er jo ikke helt ille det heller.

Langfri og litt vår i luften gjør at jeg kan kaste de vanlige joggeskoene jeg til daglig bor i og dra fram pumpsene. Litt pynt skal en jo ha for å føle seg bra.

Som påsken seg hør og bør ser jeg at det har vært snøkaos diverse plasser i landet. Jeg håper alikevell på at det blir godvær på min kant. (det er litt tidlig å si ennå) men dess nærmere påskefri jeg kommer jo mer krysser jeg fingrere for at det skal bli sol og flott deilig påske. Vi har lånt oss hytte i ryfylket og med godvær kan vi også låne en båt og ta oss litt rundt i fjorden.

Men tilbake til fredagsfjong og min shoefix, her er mine favoritter denne våren:
alle bilder er lånt ifra shoedazzle.com

 

Riktig god helg ♥

 

 

 

#mote #moteblogg #blogg #hverdag #livsstil #livsstilblogg #motetips #helg

Kommentarer

Iselin Renée

27.03.2015 kl. 08:17
så mye fint :)

Annette

27.03.2015 kl. 11:25
Iselin Renée: har tydeligvis en ting for slangeprint nå i vår.. hehe. Kjempe kult med litt farge til f.eks vanlige jeans. Ønske ønske :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits