Nye impulser

Farvell til den turkise fargen på kjøkkenet som har vært her de siste 10 årene. Espen er ikke akkurat overbegeistret over fargen og har i det siste ymtet frampå at kanskje vi skulle skifte den??

Fint det. Er klar for nye impulser selv. Men jeg orker ikke stresset med å flislegge. Egentlig kunne jeg ha tenkt meg en litt blomstrete fargerik tapet men det vet jeg ikke hadde funket for Herr Hansen, hihi. Vi kom til et kompromiss - Tapet som ser ut som fliser eller stein. Enkelt og går fort å få opp. Og etter litt undersøkelser fant vi denne:

Den passet kjempeflott til fargene vi allerede har på kjøkkenet. Og resultatet:

Jeg er såå fornøyd!! hvorfor har jeg ikke gjort dette før?

Det er en fryd å bruke kjøkkenet og det føles nesten som nytt. Så lite men det utgjør så utrolig mye. 

#blogg #myblog #interiør #interiørblogg #DIY #livsstil #livsstilsblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits